Punapeet

Toode Kirjeldus
Alto F1 125p. Silindriline, sile juurvili. Sobib nii tööstusele kui ka värskelt müügiks. 10-13cm. Väga hea magusa maitsega.
Boldor F1 kollane 105p. Kollased, siledad ja ümmargused juurviljad värskelt tarbimiseks, säilituseks. Väga maitsvad.
Boro F1  114p. Vastupidavamate ja lopsakamate pealsetega Pablo. Tolerantne kuivlaiksusele, h. kärnale.
Bresko F1  109p. Sileda koorega ümar peet võrratu maitseomadusega.  Vastupidav sort. Väga hea säilitamiseks, töötlemiseks ja värskelt turule.
Pablo F1 112p. Parim sort säilituseks, kuid sobib hästi ka beebipeediks ja varajaseks külviks.

Kaalikas

Toode Kirjeldus
Globus  110-130p. Varajane, kollane, mahlakas, ümar sort. Sobib säilitamiseks. Ühtlasem areng ja suurus.
Helenor 100p. Violetse koore ja kollase sisuga ümar magusamaitseline kaalikas.
Skerne F1 100p. Skerne on esimene rohelise-hübriidliik. Juured on ümmargused ja väga siledad. Skerne on vastupidavam haigusetele . Maheda maitsega. Hea säilivusega. 

Redis

Toode Kirjeldus
Cesar 30-36p. Keskvarajane sort.Viljad on suured, ei kipu pragunema ega paisuma, säilitavad pärast korjamist pikka aega müügikõlbuliku välimuse.
Monstar 30-36p. Viljad on ümarad ja säravat punast värvi. Kõrge saagikusega. Sobib nii tunnelis kui avamaal kasvatamiseks.
Rebel 25p. Ümarovaalne ,varajane, suur ja punane redis kevadsaagiks. Poolkõrged tumerohelised pealsed. Ei ole kibe.
Rondar 20-35p. Varajane, kerge kasvatada, ilusa kuju ja kvaliteediga. Erepunane
Rudolf  23p. Kõige varajasem ümar redisesort. Sobiv varakevadiseks külviks kiletunnelisse. Keskmise suurusega, ühtlased punased juurviljad. Madalad väikesed pealsed.

Muud juurköögiviljad

Toode Kirjeldus
Naeris Golden Ball  70-80p. Ühtlase ümara kujuga, kollasekooreline mahlakas sort. Laiade lehtedega. Parim koristusaeg, kui läbimõõt 8cm. Säilib hästi.
Pastinaak Palace F1 140p. Turuliider sobib nii varajaseks kui ka hilisemaks saagiks. Ühtlased juurikad, saagikas. Sobib ka töötlemiseks.
Pastinaak White Gem 45cm, hea magusa maitsega. Õhukese koorega, sobib hautamiseks, keetmiseks, küpsetamiseks, väga C vitamiinirikas, vastupidav kartulivähile. Külvist säilitamiseks sobiva saagini kulub 32-36 nädalat.